Matěj Hackl1. 9. 20221 minLifting Vegetables jsou zpět?Lifting Vegetables nebo do češtiny zvedající zeleniny - původní projekt mě a Barči. Původně to začalo jako projekt dvou trenérů, kteří...
Kateřina Dvořáčková20. 5. 20226 minŽIVÁ VODA? To není pohádka, ale realita - strukturovaná voda a mineralizace.V minulém článku jsme si přiblížili problematiku kohoutkové vody a důležitosti jejího filtrování. Jestli již patříte k těm, co si doma...
Kateřina Dvořáčková3. 5. 20225 minCo obsahuje kohoutková voda a proč ji filtrovat?Voda – zázračná tekutina, jež je součástí veškerého života. Sloučenina vodíku a kyslíku, která je v tekutém skupenství bezbarvá, čirá a...
Matěj Hackl27. 4. 20221 min#MATĚJNAZÁVODYJelikož jsem už dávno odešel do závodního důchodu, tak je samozřejmé, že se musím připravit na závody :D Proč jdu závodit? Jelikož mám...
Barbora Josková19. 4. 20224 minProč je střevní mikrobiom důležitý?Lidské tělo je plné bilionu bakerií, virů a plísní, které můžeme souhrnně označit pojmem mikrobiom (někdy je možné se setkat i s pojmem...
Kateřina Dvořáčková8. 4. 20226 minBIOHACKING - lidské tělo jako dokonalý program aneb hackni sám sebeDnes vám přináším článek na téma, které začíná být ve společnosti stále více populární. Poskytnu vám můj osobní pohled a pokusím se vám...