top of page

POD ČINKOU

Rozhodl jsem se, že vám napíšu něco málo o cestě našeho fotka a o tom jak bychom rádi pokračovali. Kdyby vás ten příběh zaujal, tak vás u nás určitě rádi uvidíme :)


Prakticky jsme jako hlavní dva majitelé já a Barboa Josková.

A vše to vlastně začal s příchodem covidu.

Před tím, než - li tento blázinec co se s nám vleče už dva roky začal, tak jsem já byl trenérem ve fitness Hulk v Plzni ( a vlastně trenér ve všech jejich ostatních fitkách), je to super fitko a rád jsem tam strávil pár let.

Ale jelikož jsem začínal svoji fitness dráhu v malém fitku v Plzni, tak jsem věděl, že veřejná fotka nikdy nebyla to pravé ořechové pro mě.


A tak když začal covid, tak jsme s Barčou chvilku panikařili co bude jakože dělat, jelikož nemáme prakticky ani my kde cvičit, natož naši klienti. Pro nás by se určitě nějaká ta cesta našla :D

Tím se prakticky zrodila myšlenka - koupíme si vybavení.

Začalo to tím, že jsme si objednali z Decathlonu primitivní stojan na činku, abychom si nemuseli házet osu navzájem na záda a poprosily známého z Home Fitness Plzeň, zda - li by nám nepůjčil osu a pár kotoučů.

Díky tomu jsme mohli začít cvičit my. Bylo více času na to řešit sociální sítě a tak jsme byli alespoň aktivní každý den.


Hned další týden jsme koupil osu a pár bumper kotoučů.

Což by nám na nějaké to udržení stačilo, ale přišla nabídka mého otce na to, že můžeme cvičit na půdě u jeho bytu.

A tak jsme nelenili a přesunuli vybavení tam a za Barči peníze koupili kombo rack.

Já koupil logo na stěnu, tenkrát ještě Lifting Vegetables (ještě budou pokračovat) a mohli jsme cvičit.

Jenže rychle se blížila zima a půda byla děravá jak... no musel bych asi použít sprosté slovo :D

Takže proběhlo alespoň částečné zateplení pomocí osm desek a polystyrenu i když to asi vůbec nepomohlo :D

Tak nám přes zimu zamrzala osa k rukám, ale ani to nás neodradilo.

A tak se kolem Vánoc koupila další osa, kotouče, klece a dostali jsme unikátní belt squat od STEEL DECOR, který nám dělal tedy i ten kombo rock.


Prakticky s tímto vybavením (ještě tedy GHR, platforma a další osa s jednorukými) jsme mohli odcvičit vše a i s pořádnou váhou. Vše bylo připravené na klienty, kteří pomáhali a pomáhají jak můžou.


Naštěstí přišla nabídka dalšího prostoru a to dílny, kterou jsme z větší části

zrekonstruovali a kolem června/ července roku 2021 stěhovali o patro níže.


Prostor se nám zmenšil z 300m na 40m, ale už máme prostor, který vypadá jako fitness a ne jen půda s vybavením :D


Dalším krokem bylo sestavit o něco větší tým a tak se vybíralo pár lidí, pár lidí odpadlo a prozatím je nás nakonec 5 - 6 a máme na čem pracovat do budoucna.


Jelikož POD ČINKOU se bude rozšiřovat aby každý měl tu nejlepší možnost si zacvičit s tím, že ho nikdo nebude otravovat a bude mít u sebe jen svého trenéra.


Toto by byl takový stručný příběh toho jak lidi sen se může pomalu stávat realitou a člověk nemusí mít miliony sledujících na instagramu, stačí mít skvělou komunitu lidí, co se chtějí v životě posouvat a díky tomu, se můžete posouvat i vy.


Rozhodně se máte na co těšit, jelikož našim cílem je postavit fitko, které moc v Čechách neuvidíte, postavené na konceptu soukromý a vylazené do sebemenšího detailu.

11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page