top of page
Obrázek autoraMatěj Hackl

2021 a co vše změníme/plánujeme

Aktualizováno: 10. 11. 2021

Je tu prakticky konec prvního měsíce roku 2021 a stále tu máme nekončící pandemii, která "brání" lidem se více hýbat.

Ale to bychom rádi tento rok změnili a zajistili tak aby v Česku lidé hýbali a byli tak zdravější.

A nemělo by to být jen o tom, že by se chodilo do fitka, ale změna celého pohledu na dosavadní životní styl.

Protože to nejdůležitější v našich životech a to naše zdraví, je teď ohroženo ještě více něž kdy před tím a to nemluvím jen o tom fyzickém, ale i psychickém zdraví.

Teď si určitě říkáte, ale v čem mi pomůže to, že se budu hýbat s mojí psychikou?

Na to je jednoduchá odpověď - hormony. Navíc dalším benefitem bude lepší postava a zdravější člověk.


Proto bychom rádi i tento rok změnili postupně dosti věcí v našem přístupu a kvalitách našich služeb. Chápeme, že to cenově nebude asi pro každého, ale do čeho jiného by měl člověk investovat než-li do svého zdraví?


A jaké změny teda chystáme?


ZMĚNA SLUŽEB

Dlouho jsme na tímto přemýšleli, zda-li měnit nebo ne a nakonec základní služby zanecháme, ale přidáme další a to dokud se tato situace nezlepší, tak se chceme rozhodně zaměřit více na online služby.

Ale rozhodně i osobní tréninky chceme posunout na vyšší level a to z hodinového tréninku na hodinu a půl až dvě hodiny (samozřejmě bude to o něco dražší), ale díky tomuto navýšení tréninkového času dostanete vše co potřebujete - jelikož za hodinu se rozhodně nedá stihnout rozcvičení, kvalitní trénink a strečink.

Dáme si hned příklad - zahřátí - 5min nějaké kardio aktivity, mobilita a příprava na cviky, které nás čekají - cca 15 minut- To už jsem 20 minut v tréninku. Takže na silovou část nám zbývá 40 minut? Tak 20 minut nám určitě zabere hlavní cvik a zbejvajících 20 minut má být na všechny doplňky? No a to nepočítám dalších 10-20 minut na protažení.

Ano zahřívačku a strečink můžete nakonec dělat sami, ale jakožto začátečníci si právě toto platíte abychom vás to naučili



ODDÍL

Jelikož jsem i silový trojbojaři a náš tým roste, tak bychom chtěli v Plzni vybudovat oddíl silového trojboje. Okolní vesničky mají kolikrát i dva oddíly a Plzeň nic, to se nám jeví jako trochu smutné a proto to hodláme změnit.

Takže zelenina oddíl bude nový pojem na české scéně :D


SOUKROMÝ GYM?

To je trochu ve hvězdách, ale na nějakém projektu se pracuje. Rádi bychom vybudovali soukromý gym pro nás a naše klienty, kde nikoho nebude rušit dalších 50 návštěvníku posilovny, kteří si přišli napumpovat bicáky a koukat se na sebe do zrcadla.

Náš gym/fitko by mělo být postaveno na základech silově/rehabilitačního cvičení. Protože to je směr, který má smysl aby člověk byl funkční a uměl se hýbat v základních pohybových vzorcích.


PS: zrcadlo u nás nenajdete :D


YOUTUBE


Ano rádi bychom se dostali z psaní článků ( které je teda mnohem jednoduší, ale časové náročné), k videím na youtube.

Kde bychom vám rádi ukazovali naše tréninky, techniky, tréninky slavných osobností a další spoustu obsahu, který vás snad bude bavit... pokud se naučíme mluvit na kameru.


EBOOKY

Rozhodně jedna z cest jak se dostat k vícero z vás jsou Ebooky, jelikož víme, že ne každý si může dovolit dát za trenéra 1500 - 2000 za týden nebo dokonce i za měsíc za online spolupraci.

Tak tu bude řešení formou Ebooku, pro pokročilejší cvičence, kteří chtějí jen poupravit trenink za "pár" korun.


RECEPTÁŘ


Nebo fitness kuchařka, pokud se naučíme stylizovat jídlo, budou i hezké fotky.

Ale jeden z dalších cílů je vydat fitness kuchařku, která bude dávat smysl a bude plná nízko kalorických jídel, které vás zasytí na dlouho dobu a už tak nebudete cítit tolik hlad nebo nebudete mít takovou chuť si dát nějakej ten shit.

Měl by obsahovat i ukázky našich dnů, jen pro příklad abyste viděli jak jíme třeba my.


Toto by byli cíle na tento rok, tak co myslíte, že se k nám přidáte a učiníme tak Česko (plzeň) zdravějším místem?


UPDATE:

Je listopad 2021 a z našich cílů se jich pár povedlo, gym jsme v menší míře dodělali v červnu/červenci a pracujeme na dalších rozšíření posilovny, abychom mohli nabídnout vybavení, které za nás dává smysl a vám pomůže s rozvojem fyzična. Bohužel na to potřebujeme celkem solidní množství peněz a tak pokud se nám do konce roku podaří ještě dodělat plány a ebooks, bude rádi, když si nějaký zakoupíte.


V blízké době konečně začne YouTube kanál Pod Činkou ve spolupráci s mladým nadějným Štěpánem Ševčíkem - web


Rozšířených služeb u nás už využít můžete prakticky od napsání tohoto článku a již pár z vás této možnosti využilo.


Tak máme ještě měsíc a půl a spoustu práce před námi, snad to stihneme vše.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page